AcasăOldComisar sef de la Politia Municipiului Lugoj, trimis in judecata

Comisar sef de la Politia Municipiului Lugoj, trimis in judecata

Procurorii anticoruptie – Serviciul Teritorial Timisoara au decis, joi, trimiterea in judecata a unui comisar sef din cadrul Politiei Municipiului Lugoj.

Comisarul sef de la Serviciul de Investigarea a Fraudelor din cadrul Politiei Municipiului Lugoj se afla in arest preventiv. DNA il acuza pe Valentin Marinica Ciurescu de luare de mita si trafic de influenta.

Procurorii sustin ca, pe 10 noiembrie acest an, politistul s-ar fi oferit sa ajute o persoana sa scape fara sa fie trimis in judecata, aceasta fiind inulpata intr-un dosar penal, in schimbul sumei de 500 de euro. Cei doi s-au intalnit, circa doua saptamani mai tarziu, intr-un restaurant din Arad, pentru a discuta despre situatia dosarului respectiv. „Cu aceasta ocazie, inculpatul i-a confirmat denuntatorului sprijin in solutionarea favorabila a dosarului respectiv, sens in care i-a spus chiar ca a intocmit referatul cu propunere de clasare si ca are certitudinea ca va convinge procurorul de caz sa dispuna solutia propusa. Pentru a fi mai convingator, inculpatul Ciurescu Marinica Valentin i-a spus denuntatorului ca va preda suma de bani primita procurorului de caz”, se mentioneaza intr-un comunicat al DNA.

Totodata, procurorii sustin ca politistul ar fi primit de la persoana in cauza o cutie cu un sisem audio. In urma flagrantului organizat, cutia in cauza ar fi fost gasita, alaturi de suma de 2.250 de lei, in portbagajul autoturismului suspectului.

Dosarul comisarului sef de politie a fost trimis, spre judecare, magistratilor Tribunalului Timis.

sursa foto: moldova24.info

183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger