AcasăOldComisar de la Protectia Consumatorului, trimis in judecata pentru luare de mita

Comisar de la Protectia Consumatorului, trimis in judecata pentru luare de mita

Un reprezentant al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Gorj, intrat la finele anului trecut in atentia procurorilor anticoruptie, anchetatorii anuntand, la momenntul respectiv, ca l-ar fi prins in flagrant luand suma de 500 de lei, a fost trimis in judecata.

Aflat in prezent sub control judiciar pe cautiune, Ilie Lungu a aflat ca dosarul sau a fost trimis in instanta, mai exact Tribunalului Gorj, de catre procurorii DNA Craiova, odata ce au fost finalizate cercetarile in cauza in care comisarul in cadrul Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Gorj (la data faptelor) e acuzat de luare de mita.

Din rechizitoriul intocmit in cazul sau rezulta faptul ca, urmare a unui control facut in prima parte a lunii trecute, comisarul in cauza ar fi pretins de la administratorul unei societati comerciale, care l-a si denuntat la DNA, diferite produse alimentare si nealimentare, dar si bani. Totul, din cate spun procurorii, „in vederea nesanctionarii contraventionale a acestuia sau aplicarii unei sanctiuni mai blande”.

Totodata, DNA mentioneaza ca, pe 15 decembrie anul trecut, a fost organizat un flagrant, prilej cu care s-ar fi constatat ca barbatul care l-a dat pe mana procurorilor i-ar fi remis comisarului suma de 500 de lei.

108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger