AcasăOldColegii il plang pe Marius Rusitoru. Tanarul editor de imagine de la...

Colegii il plang pe Marius Rusitoru. Tanarul editor de imagine de la TVR, victima a tragediei din Colectiv

(foto: captura TVR)

Printre cei afectati direct si foarte dur de tragedia din clubul bucurestean se afla si familia, apropiatii, dar si colegii lui Marius, un editor de imagine de la Televiziunea Publica. Din pacate pentru ei, informatia cumplita ca tanarul figureaza pe lista cu numele celor 30 de participanti la concertul de vineri seara care au pierit, ca urmare a faptului ca localul a fost cuprins de flacari, si-a gasit o cruda confirmare.

(foto: captura TVR)

Marius Rusitoru avea doar 27 de ani. Si in ultimii doi ani a lucrat la TVR, din cate anunta colegii lui de la stiri.tvr.ro. A vrut sa iasa, vineri seara, cu amicii in club. Sa asculte muzica, avand in vedere ca era un concert rock, prilejuit de o lansare de album. Destinatia a fost aceeasi aleasa de alte sute de persoane, majoritatea lor tineri: Clubul Colectiv, din sectorul 4 al Capitalei.

Din pacate, insa, flacarile violente care au cuprins incinta si din calea carora au reusit sa se fereasca prea putini dintre cei aflati in interior l-au prins in capcana lor si pe Marius Rusitoru. Care a murit cu aproape o luna inainte sa implineasca 28 de ani, lasand in urma familia, prietenii, cunoscutii si colegii care il regreta. „Am sperat tot timpul ca nu este vorba despre el. Era foarte tanar (…) Era mai retras, nu era foarte expansiv. Dar era un editor foarte bun”, a marturisit oordonatoarea Serviciului Postproductie TVR, Virginia Stanca, citata de site-ul TVR.

606 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger