AcasăOldCOD GALBEN. Va fi ceata in mai multe judete

COD GALBEN. Va fi ceata in mai multe judete

Ziua de miercuri incepe, in cazul mai multor judete din zone diferite ale tarii, cu negura, fenomen care, odata prezent, duce la scaderea semnificativa a vizibilitatii.

In acest sens, specialistii in meteorologie au emis mai multe atentionari tip nowcasting (cu efect imediat-n.r) COD GALBEN, unele valabile pana la ora 10- si care cuprind zonele joase ale judetelor Satu Mare, Maramures si Cluj, inclusiv drumurile nationale şi europene, anuntand ca se va produce ceata, care va scadea vizibilitatea local sub 200 de metri, posibil si sub 50 de metri, insa doar izolat.

O alta atentionare de la Administratia Nationala de Meteorologie este valabila pana la ora 11 si include judetele Mures, Covasna, Sibiu si Alba, inclusiv drumurile nationale si europene, dar si autostrada aferente acestora. Si, din cate precizeaza specialistii, pe langa ceata care scade vizibilitatea sub cele doua praguri amintite, este posibil sa se produca si un alt fenomen meteo, si anume burnita.

Acestea fiind conditiile meteo, soferilor li se recomanda sa manifeste prudenta la drum, cat sa nu ajunga sa fie implicati in evenimente rutiere nedorite.

69 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger