AcasăOldCluj: 8 perchezitii la adresele unor suspecti de violente si santaj, pentru...

Cluj: 8 perchezitii la adresele unor suspecti de violente si santaj, pentru destructurarea a doua grupari infractionale

Politistii clujeni fac mai multe perchezitii la opt adrese de pe raza orasului Turda la persoane banuite ca ar fi savarsit, printre altele, acte de violenta si santaj, in vederea destructurarii a doua grupari infractionale.

Nu mai putin de 50 de politisti din cadrul structurilor de investigatii criminale, de ordine publica, de investigare a fraudelor, politisti criminalisti, precum si luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale al Inspectoratului de Politie Judetean Cluj participa, joi diminetaa, la o actiune de amploare, menita sa destructureze doua grupuri de suspecti de acte de violenta. Este vorba, precizeaza IPJ Cluj, intr-un comunicat, de opt persoane banuite de infractiuni de lovire si alte violente, santaj, amenintare, dar si de tulburarea ordinii si linistii publice, acte comise atat anul trecut, cat si in 2014, pe raza orasului Turda.

In acest caz, oamenii legii au mandate de aducere, urmand ca persoanele in cauza sa fie duse la audieri, la sediul politiei din Turda.

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger