AcasăOldCinci oameni gasiti fara viata in urma unui atac armat

Cinci oameni gasiti fara viata in urma unui atac armat

Groaza in randul membrilor unei comunitati din orasul elvetian Wuerenlingen. Politistii au facut o descoperire cumplita, in apropierea unei locuinte, dar si in interiorul resedintei.

Cinci oameni au pierit, anunta Sky News. Drama s-a prodis in cursul noptii trecute in oras situat la mai putin de 30 de kilometri de capitala elvetiana, Zurich. Un individ a carui identitate nu a fost data publicitatii, desi se pare ca a fost identificat de catre anchetatori, a deschis focul in directia mai multor persoane, ucigandu-le.

Trupurile fara viata ale celor patru victime au fost gasite de catre oamenii legii chemati sa intervina de urgenta la locul atacului -odata ce vecinii au alertat autoritatile, anuntand ca au auzit focuri de arma – atat in interiorul cladirii, cat si in afara imobilului. Din pacate, pentru salvarea lor nu s-a mai putut face nimic. Atacatorul a fost, la randul sau, gasit mort, existand indicii ca s-a sinucis.

O ancheta menita sa scoata la lumina conditiile in care s-a produs tragedia e in plina desfasurare. Pana la aceasta ora nu a fost anuntat public motivul declansarii atacului armat, ca urmare nu se stie ce anume a cauzat furia barbatului despre care se crede ca ar fi autorul masacrului. Se banuieste, insa, ca ar fi vorba despre un conflict de natura familiala.

[youtube]Opm2Z9VZKU4[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
75 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger