AcasăOldCererea de stramutare a dosarului ICA va fi judecata vineri

Cererea de stramutare a dosarului ICA va fi judecata vineri

Judecatorii au decis, marti, devansarea termenului in care se va analiza solicitarea depusa de apararea lui Dan Voiculescu, privind stramutarea dosarului de privatizare a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA).

Daca initial aceasta cerere ar fi urmat sa fie judecata de catre magistrarii Inaltei Curti abia pe 24 septembrie, marti, magistratii au decis devansarea termenului privitor la aceasta solicitare pentru vineri, 11 iulie. Mai mult, audierile in acest dosar, cunoscut drept „Telepatia”, vor continua la urmatorul termen, care va avea loc pe 4 august, au decis, luni, magistratii Curtii de Apel.

Dosarul privind privatizarea ICA se afla, incepand cu data de 1 iulie, pe masa unui nou compet de judecatori de la Curtea de Apel, format din Camelia Bodgan si Mihai Alexandru Mihalcea. Fostul senator Dan Voiculescu a fost trimis in judecata, in urma cu sase ani, alaturi de alte 12 persoane, in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, fiind acuzat de “folosirea influentei in scopul de a obtine, pentru sine sau pentru altul, bani, bunuri, sau alte foloase necuvenite si spalare de bani, ambele in forma continuata”.

103 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger