AcasăOldCererea de stramutare a dosarului ICA, depusa de fostul ministru Pantis, respinsa

Cererea de stramutare a dosarului ICA, depusa de fostul ministru Pantis, respinsa

Judecatorii Instantei Supreme au respins si cererea inaintata de catre fostul ministru al Comunicatiilor, Sorin Pantis, privind stramutarea dosarului privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), dupa ce o solicitare similara fusese formulata de catre avocatul lui Dan Voiculescu.

Magistratii Curtii Supreme nu acceptat, la termenul de vineri, solicitarea depusa de catre aparatorul legal al lui Pantis, de a stramuta dosarul cunoscut si drept „Telepatia” de la Curtea de Apel Bucuresti, unde se judeca in prezent, la o alta instanta.

Pantis a invocat, pentru a sustine cererea in cauza, presiunea mediatica. La fel cum s-a intamplat si in cazul solicitarii adresate instantei de Dan Voiculescu, cercetat in acelasi dosar. Pe 11 iulie, magistratii Inaltei Curti de casatie si justitie au respins cererea de stramutare a dosarului pe care o inaintate avocatul fondatorului Partidului Conservator.

Ca urmare, dosarul privind privatizarea ICA se va judeca in continuare la Curtea de Apel Bucuresti, urmatorul termen fiind stabilit pentru 4 august.

Sursa foto: ziare.com

190 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger