AcasăOldCeremonie in memoria lui Gabriel Titiana, pilotul elicopterului prabusit in Sibiu, la...

Ceremonie in memoria lui Gabriel Titiana, pilotul elicopterului prabusit in Sibiu, la Baza Aeriana 90 din Otopeni

Colegii si-au luat adio de la cel care a fost capitan-comandorul Gabriel Corneliu Titiana, pilotul elicopterului care s-a prabusit, pe 21 noiembrie, intr-o zona inalta din Sibiu.

Lacrimi de durere, multi stropi de ploaie si poate la fel de multe regrete. A fost o zi grea pentru camarazii militarului in varsta de 46 de ani, care a sfarsit in urma cu doar o zi, la Spitalul de Arsi din Capitala, dupa saptamani intregi de lupta cu suferinta.

Pilotii militari, colegii capitan-comandorului, si-au luat adio de la Titiana, in cadrul unei ceremonii militare si religioase, oficiate marti la pranz, la Baza Ariana 90, de la Otopeni. Trupul fara viata al militarului pasionat de zbor urma sa fie dus, apoi, in Campia Turzii.

Grav ranit in urma accidentului aviatic in care au murit alti opt colegi de-ai sai, Gabriel Titiana a fost supus mai multor interventii chirurgicale, menite sa il ajute sa isi revina. Din nefericire, organismul sau, slabit de leziuni, a cedat, luni, in jurul pranzului.In urma pilotului elicopterului care a cazut, pe 21 noiembrie, in judetul Sibiu, au ramas o sotie si doi copii.

sursa foto: mapn.ro

author avatar
Cristina Stefan
214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger