AcasăOldCercetari in Capitala si judetul Calarasi, la comercianti de fructe si legume

Cercetari in Capitala si judetul Calarasi, la comercianti de fructe si legume

Politistii din Ilfov au luat la puricat, marti, locuintele mai multor comercianti de legume si fructe, pe care ii banuiau de evaziune fiscala, cauzand un prejudiciu de circa 30.000 de euro.

Politistii ilfoveni din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, sprijiniti de luptatori din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale Ilfov, au descins la patru adrese ale unor persoane banuite de savarsirea unor infractiuni de natura economica, in domeniul comertului cu fructe si legume. Verificarile domiciliare au fost facute in Capitala si in judetul Calarasi.

„Din cercetari, a reiesit ca, in perioada iulie – septembrie a.c., cei in cauza ar fi achizitionat legume si fructe din spatiul intracomunitar, folosindu-se de mai multe societati de tip fantoma”, precizeaza reprezentantii IPJ Ilfov, intr-un comunicat. Produsele in cauza erau apoi vandute in complexe comerciale de pe raza judetului Ilfov. Totul, sustine sursa citata, fara ca suspectii sa inregistreze si sa declare aceste operatiuni catre autoritatile fiscale competente. Ca urmare, precizeaza politistii, prejudiciul creat s-ar ridica la circa 30 de mii de euro.

Sursa foto: antena3.ro

251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger