AcasăOldCele mai recente informatii despre starea politistului de la Rutiera

Cele mai recente informatii despre starea politistului de la Rutiera

Nici ziua de miercuri nu aduce vestile mult asteptate de catre rudele si apropiatii, dar si de catre colegii de breasla ai politistului de la Rutiera accidentat grav, chiar in timp ce isi facea meseria, sub ochii colegilor aflati alaturi de el la un control de rutina, desfasurat in traficul din Capitala.

La patru zile de la internarea sa, medicii de la Spitalul Floreasca au anuntat si miercuri, asa cum s-a intamplat in fiecare zi a intervalului de cand agentul sef Ionescu se afla pe un pat de la Terapie Intensiva, informatii despre starea acestuia.

Din pacate, la fel cum s-a intamplat si in cursul zilei trecute, nici miercuri specialistii care il au in grija permanent pe agentul sef in varsta de 44 de ani nu au observat ameliorari in starea pacientului. Astfel ca, din comunicatul facut public in aceasta dupa-amiaza, reiese faptul ca „in data de 05/08/2015, ora 13:00, pacientul se afla in continuare in sectia de terapie intensiva in stare deosebit de grava,  fara modificari fata de ziua precedenta”.

Va reamintim ca Gheorghe Ionescu se lupta sa isi revina din starea in care a ajuns in momentul in care a fost lovit de masina condusa de un afacerist turc, tanar care a refuzat sa opreasca la semnalul omului legii, in timpul unui control in trafic, desfasurat in noaptea de sambata spre duminica.

Politistul a fost adus de urgenta la Floreasca, cu rani severe. Lovit in plin si apoi agatat pe capota autovehiculului, politistul a fost aruncat direct pe carosabil, suferind leziuni grave la cap, torace, splina si coaste. Mai trebuie spus ca pana in prezent, sef Gheorghe Ionescu a fost operat de mai multe ori.

author avatar
Cristina Stefan
110 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger