AcasăOldCele mai recente date despre stadiul operatiunii de cautare a pilotului planorului...

Cele mai recente date despre stadiul operatiunii de cautare a pilotului planorului care e de negasit de trei zile

Cautarile menite sa dea de urma barbatului in varsta de 56 de ani despre care familia spera sa primeasca vesti cat de curand sunt in plina desfasurare si la aceasta ora.

Nu mai putin de 950 de oameni sunt angrenati, duminica, atat la sol, cat si in aer, in cautarea pilotului despre care nu se mai stie nimic de cand a plecat, joi la pranz, intr-o cursa cu planorul, dar nu a mai revenit la baza aeriana din Ghimbav, Brasov.

Si daca pana acum se anuntase faptul ca duminica va fi extins perimetrul in care se fac verificari  in vederea gasirii pilotului si a aparatului de zbor pana in Buzau, in aceasta dupa-amiaza s-a aflat ca aceste cautari se fac, incapend cu orele 13, si in judetul Sibiu.

Au fost verificate nu mai putin de 34 de trasee montane de pe raza a cinci judete- Prahova, Arges, Brasov, Dambovita si Buzau, precizeaza reprezentantii MAI, in cel mai recent comunicat dat publicitatii pe acest subiect. Mai mult, s-a luat la puricat zona Arpasu de Jos, din Sibiu, la operatiunile de cautare luand parte, pe langa salvamontisti, pompieri si jandarmi, si oameni simpli, locuitori ai zonei, care au ales sa sprijine echipele de specialisti, in spranta ca vor reusi sa dea cat mai repede de urma barbatului in varsta de 56 de ani, despre care nu se mai stie nimic de joi.

In cazul in care nici in cursul acestei ultime zile a saptamanii cautarile nu vor avea rezultatul scontat, misiunea va fi reluata luni dimineata.

sursa foto: sportulmuresean.ro

author avatar
Cristina Stefan
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger