AcasăOldCe a patit un sofer care a vrut sa scape de sanctiuni...

Ce a patit un sofer care a vrut sa scape de sanctiuni rutiere, cu 1.000 de euro!

Un sucevean nemultumit de faptul ca a fost prins pe picior gresit de politistii de la Rutiera a crezut ca a gasit cea mai buna solutie pentru a indupleca un reprezentant al legii sa inchida ochii la abaterile pe care le savarsise. Doar ca scenariul sau a luat o turnura la care in mod sigur nu s-a asteptat.

Iar barbatul a ajuns sa fie plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile. Totul dupa ce deunazi a fost prins in flagrant, chiar in Biroul Rutier de la Politia Suceava, dupa ce i-ar fi oferit o suma de bani unui politist, mai exact, „imediat ce i-a oferit martorului denuntator (agent de politie) suma de 1.000 euro pentru ca acesta din urma sa nu-si indeplineasca indatoririle de serviciu legate de constatarea si sanctionarea pentru contraventii la regimul rutier pe care le savarsise”, dupa cate se mentioneaza intr-un comunicat al Ministerului Public.

Flagrantul a fost facut de catre lucratori de politie din cadrul Directiei Generale Anticoruptie-Serviciul Judetean Anticoruptie Suceava, sub coordonarea unui procuror.

175 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger