AcasăOldCe a patit un barbat in varsta de 60 de ani prins,...

Ce a patit un barbat in varsta de 60 de ani prins, intr-un tren, cu foarte multe tigari la el!

Un bagaj voluminos l-a facut sa ajunga in vizorul oamenilor legii. Un barbat a fost surprins transportand aproape 17.000 de tigari, intr-un tren de calatori. Problema – pentru protagonistul acestui caz- a aparut cand s-a pus problema sa explice daca bunurile respective au fost aduse in tara respectand litera legii.

Odata ce au descoperit bunurile pe baza de tutun, joi, intr-un tren care ruleaza de la Iasi catre Timisoara, oamenii legii au facut verificari. Barbatul a fost luat la intrebari de catre politistii de la transporturi din Cluj, reprezentantii legii constatand ca produsele estimate la 9.600 de lei, erau de contrabanda, din cate anunta, sambata IGPR. Continuand cercetarile, politistii au stabilit ca suspectul, un barbat in varsta de 60 de ani din Timis, ar fi adus in tara tigarile respective cu intentia de a le vinde, insa fara sa respecte legea, mai exact fara sa fie accizate.

Odata constatate aceste aspecte, omul a ramas fara tigari, a fost initial retinut, iar ulterior arestat preventiv, fiind acuzat de detinere de bunuri sau marfuri care trebuie plasate sub regim vamal, in conditiile in care ar fi stiut ca acestea provin din contrabanda.

sursa foto: Politia Romana

author avatar
Cristina Stefan
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger