AcasăOldCe a declarat Mircea Basescu, dupa aflarea deciziei Tribunalului Constanta

Ce a declarat Mircea Basescu, dupa aflarea deciziei Tribunalului Constanta

Zi grea pentru fratele fostului sef al statului. Mircea Basescu a precizat ca nu se astepta la decizia luata de judecatorii constanteni si ca spera sa fie achitat.

La cateva ore dupa ce a aflat, asemeni opiniei publice, faptul ca magistratii Tribunalului Constanta au dispus condamnarea sa- in prima instanta- la patru ani de inchisoare cu exacutare, in dosarul in care este acuzat de DNA de trafic de influenta, intr-o cazua in care apare numele lui Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, fratele fostului presedinte Traian Basescu a facut cateva scurte precizari, pana sa urce in masina sa, cu care a plecat de la domiciliul sau din orasul de la malul marii.

„Nu pot sa comentez o decizie a unei instante”, a afirmat, din capul locului, Mircea Basescu, in momentul in care a fost intrebat cum vede hotararea luata in prima instanta de Tribunalul Constanta. De altfel, Mircea Basescu a confirmat faptul ca va ataca – prin apel- decizia de vineri a magistratilor.

Intrebat daca se astepta la o astfel de decizie a judecatorilor, fratele fostlui sef al statului a raspuns scurt: „sincer, nu”, confirmand ca spera la achitare. „Eu ma consider nevinovat”, a conchis Mircea Basescu, nu inainte de a puncta un ultim amanunt: „eu am multa incredere in justitie”.

119 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger