AcasăOldCe a cerut afaceristul Niculae instantei, in privinta cartilor scrise in detentie

Ce a cerut afaceristul Niculae instantei, in privinta cartilor scrise in detentie

Ioan Niculae

Solicitare neasteptata venita, vineri, din partea omului de afaceri Ioan Niculae, patronul InterAgro, chiar in sala de judecata.

In primul rand, va spunem ca milionarul nu a primit vestea la care spera, la termenul de vineri, de vreme instanta nu a pronuntat nici acum o decizie in privinta solicitarii privind eliberarea sa conditionata. Niculae va afla hotararea magistratilor abia luna viitoare, mai exact pe 19 februarie.

Vineri, insa, afaceristul a cerut instantei, mai precis magistratilor de la Tribunalul Dambovita, cei care judeca aceasta cauza, sa nu mai tina cont de cele cinci carti pe care le-a scris, in perioada in care a fost inchis. Mai bine zis, de reducerea pedepsei adusa de un astfel de demers livresc.

Solicitarea a fost formulata chiar in sala de judecata, in prima parte a zilei in curs, cand omul de afaceri a fost prezent la instanta damboviteana, fiind adus din penitenciar in acest sens.  Totul dupa ce, conform B 1 TV, reprezentantul DNA a cerut expertizarea lucrarilor in cauza, cinci la numar, volume care ar totaliza o reducere de 150 de zile a pedepsei cu executare, avand in vedere ca, in conformitate cu prevederile legii, fiecare lucrare scrisa in penitenciar echivaleaza cu executarea a 30 de zile din sentinta dispusa de instanta.

Va reamintim ca Niculae a fost condamnat, in primavara anului trecut, mai exact la inceputul lunii aprilie, la doi ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul cunoscut drept „mita la PSD”.

444 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger