AcasăOldCe a admis un sef de gara italian, dupa recentul accident feroviar

Ce a admis un sef de gara italian, dupa recentul accident feroviar

Pe masura ce ancheta menita sa evidentieze cum anume s-a produs accidentul feroviar din apropiere de Bari avanseaza, la urechile opiniei publice ajung, pe langa date tehnice, si marturii pline de incarcatura emotionala.

Pe langa mesajele pline de regret ale rudelor si cunoscutilor victimelor, care nu reusesc sa accepte faptul ca i-au pierdut pe cei dragi in urma ciocnirii celor doua trenuri de pasageri ajunse pe aceeasi linie, un altul, venit de aceasta data de seful uneia dintre garile pe care le-a strabatut una dintre garniturile implicate in accident, este indelung reflectata in presa din Peninsula, dar si in cea internationala.

Omul admite ca a dat unda verde trenului sa treaca, insa sustine ca nu e nici pe departe singurul care poate fi aratat cu degetul in aceasta situatie. „Am lasat trenul sa treaca, eu am fost cel care am dat semnalul”, a recunoscut seful garii Andria, pentru presa italiana, preluata de site-ul BBC. In ciuda faptului ca a permis trenului sa ajunga pe linia pe care s-a produs nenorocirea, barbatul ar vrea ca lumea sa nu-l mai considere doar pe el unicul responsabil pentru situatia care a indoliat peste 20 de familii. „Nu sunt singurul vinovat, toata lumea ma acuza pe mine. Dar si eu sunt o victima”, si-a sustinut barbatul cauza, din cate mentioneaza sursa citata.

Va reamintim ca in urma accidentuui de marti, produs in sudul statului italian, 23 de oameni au pierit, iar alti 52 de calatori au fost raniti.

sursa foto: captura youtube

125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger