AcasăOldCazul Nemtov: Cinci suspecti arestati. Unul dintre ei si-ar fi recunoscut implicarea

Cazul Nemtov: Cinci suspecti arestati. Unul dintre ei si-ar fi recunoscut implicarea

Cinci barbati in cazul carora exista suspiciuni privind implicarea in uciderea politicianului rus Boris Nemtov au fost arestati, duminica, dupa ce au fost prezentati instantei.

Doar una dintre cele cinci persoane retinute intr-o prima faza in aceasta ancheta si-ar fi recunoscut implicarea in acest caz, in fata magistratilor, potrivit sputniknews.com, mai exact ca ar fi participat la atacul caruia i-a cazut victima Nemtov. In tot acest timp ce ceilalti patru suspecti isi sustin nevinovatia, incercand sa convinga si judecatorii ca nu au fost implicati in atacul armat de vinerea trecuta, in urma caruia fostul vicepremier rus, cunoscut in ultimii ani drept unul dintre cei mai inversunati critici ai liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, a fost ucis.

Ramane de vazut daca avocatii apararii vor face recurs fata de decizia luata de catre magistratii rusi, in ultima zi a acestei saptamani, dar si ce se va intampla in continuare in ancheta menita sa scoata la lumina cauzele acestei crime, precum si persoana ori persoanele care se fac vinovate de atacul caruia i-a cazut victima politicianul in varsta de 55 de ani.

Asasinarea lui Nemtov a fost condamnata de mai-marii lumii, care au cerut o investigatie transparenta si cu rezultate cat mai rapide. Liderul rus Vladimir Putin a anuntat ca va fi cu ochii pe rezultatele anchetei menite sa stabileasca imprejurarile mortii politicianului.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger