AcasăOldCaz socant in Dolj: Un tanar de 18 ani a fost arestat,...

Caz socant in Dolj: Un tanar de 18 ani a fost arestat, fiind acuzat ca ar fi platit un barbat sa-i omoare tatal!

Politistii doljeni ancheteaza un caz cel putin iesit din tipare, desprins, parca, dintr-un scenariu de film in care cuvantul de ordine e violenta. Trei tineri au fost arestati, fiind suspecti intr-un caz de omor, comis luna trecuta. Unul dintre ei este chiar fiul victimei, in cazul sau existand suspiciuni cumplite – ar fi platit un om sa ii ucida parintele!

Cei trei suspecti au fost prinsi, miercuri, de catre politistii de la Serviciul de Investigatii Criminalesi procurorii din Dolj. Au fost facute cinci perchezitii la domiciliile unor suspecti in acest caz de omor. Urmare a verificarilor ce fac parte din cercetarile facute intr-un dosar penal, aflat in instrumentarea Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj si menit sa scoata la lumina imprejurarile in care a fost omorat un barbat in varsta de 42 de ani, din localitatea doljeana Carcea, opt persoane au fost duse la audieri la sediul IPJ Dolj, precizeaza reprezentantii institutiei, intr-un comunicat.

Victima a pierit pe data de 16 august. Anchetatorii au fost anuntati ca, in dimineata zilei in cauza, un individ a intrat in casa barbatului, omorandu-l. Politistii sustin ca, din cercetarile efectuate pana la aceasta data releva faptul ca, la inceputul lunii trecute, fiul victimei l-ar fi convins pe principalul suspect in aces caz sa ii ucida tatal, oferindu-i bani in schimbul cumplitului gest. „De asemenea, din cercetari a reiesit ca, despre premeditarea faptei si savarsirea acesteia a avut cunostinta si un alt tanar, de 20 de ani, din Craiova”, precizeaza IPJ Dolj.

Cei trei suspecti in aces caz socant au fost arestati pentru 30 de zile, fiind acuzati de „omor calificat, cu premeditare, din interes material”.

Sursa foto: cugetliber.ro

246 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger