AcasăOldCauzele prabusirii elicopterului SMURD, anchetate de Parchetul Militar Bucuresti. S-a deschis dosar...

Cauzele prabusirii elicopterului SMURD, anchetate de Parchetul Militar Bucuresti. S-a deschis dosar penal

Cauzele prabusirii aparatului de zbor in care se aflau patru membri ai echipajului- pilotul, copilotul, un medic si o asistenta medicala – vor fi anchetate de catre procurorii militari. Toti cei aflati la bordul elicopterului SMURD au murit.

Deja a fost deschis un dosar penal in aceasta cauza, inca de luni, din ziua in care a avut loc accidentul aviatic din judetul Constanta, se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Public. Mai exact, procurorii militari din cadrul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti s-au sesizat din oficiu „cu privire la faptul ca, in aceeasi zi, un elicopter apartinand SMURD Constanta s-a prabusit in Lacul Siutghiol, situat pe raza municipiului Constanta, rezultand decesul celor patru persoane aflate la bord”.

La locul tragediei au ajuns de urgenta doi procurori militari de la Parchetul Militar de pe lânga Tribunalul Militar Bucuresti, care au facut cercetari la fata locului si au dispus masurile procedurale necesare. Cercetarile la fata locului vor continua si marti, precizeaza aceeasi sursa. „In cursul zilei de astazi, 16 decembrie 2014, la fata locului continua cercetarile efectuate de procurori cu sprijinul unor specialisti criminalisti din cadrul Politiei Române, iar  pe masura derularii cercetarilor vom informa opinia publica.

Potrivit MAI, accidentul aviatic a fost anuntat la 112 luni, la ora 16.20. Odata ce s-a aflat despre prabusirea elicopterului, in zona s-au deplasat mai multe echipaje pentru situatii de urgenta, in incercarea de a le acorda ajutor persoanelor aflate la bordul aparatului de zbor.

sursa foto: diacaf.com

172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger