AcasăOldCautat de politia germana, prins intr-un restaurant din Romania!

Cautat de politia germana, prins intr-un restaurant din Romania!

A pus politistii pe jar si, cand se astepta mai putin, a ajuns pe mana oamenilor legii. Insa nu in Germania, tara ai caror reprezentanti ai legii il dadusera in urmarire, ci in Romania, si nu oriunde, ci chiar intr-un local public!

Tanarul din poveste- un botosanean in varsta de doar 23 de ani, insa urmarit international – a fost depistat int-run local din Suceava. Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Suceava, barbatul, pe care autoritatile judiciare din Germania il cerceteaza pentru mai multe fapte grave – trafic de persoane, privare de libertate, viol si vatamare corporala periculoasa, a fost prins de catre oamenii legii in cursul zilei de duminica.

Odata reperat, tanarul pe numele caruia autoritaţile din Germania au emis un mandat european de arestare a fost dus in fata Instantei. Mai exact, a fost prezentat Parchetului de pe langa Curtea de Apel Suceava, reprezentantii sai dispunand retinerea sa pentru 24 de ore, urmatorul pas in acest caz fiind inceperea procedurilor necesare predarii suspectului catre politistii germani.

200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger