AcasăOldCatastrofa in urma unei alunecari de teren: mai multi morti si zeci...

Catastrofa in urma unei alunecari de teren: mai multi morti si zeci de disparuti, in Indonezia

Operatiune de salvare contra cronometru, in Indonezia. Echipele de interventie incearca sa dea cat mai rapid de urma celor aproximativ 100 de persoane despre care nu se mai stie nimic de ore bune, fiind date disparuti in urma unei alunecari masive de teren.

Pamantul a luat-o brusc la vale, in cursul noptii de vineri spre sambata, in Banjarnegara – provincia Java, ca urmare a precipitatiilor abundente cazute in ultima perioada. Malul de tarana a maturat zeci de case, pagubele in zona rurala respectiva fiind insemnate.

Au fost zeci de persoane salvate, insa, din nefericire, alunecarea de teren a cauzat si moartea a peste 10 persoane. Cel mai recent bilant al victimelor, anuntat de catre un oficial local, citat de presa locala, indica faptul ca numarul trupurilor fara viata gasite, in urma dezastrului natural, a ajuns la 13.

Eforturile echipelor de salvare, formate din specialisti in situatii de urgenta, dar si din sute de voluntari, sunt insa ingreunate de faptul ca vremea se mentine ploioasa, suprafata solului din zona afectata de tragedie fiind, de asemenea, instabila.

63 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger