AcasăOldCanicula cuprinde din nou Capitala. In vest e COD PORTOCALIU de arsita

Canicula cuprinde din nou Capitala. In vest e COD PORTOCALIU de arsita

A doua saptamana a lunii august incepe in forta, la nivel de grade in termometre, spre bucuria celor aflati in vacanta, la mare, dar spre disperarea persoanelor care suporta cu greu canicula.

In timp ce locuitorii din Arad, Satu Mare si Bihor se confrunta si luni, cum au facut-o deja si in week-end, cu temperaturi foarte ridicate, motiv pentru care judetele se mentin sub atentionare COD PORTOCALIU de arsita, bucurestenii, dar si romanii aflati in alte 23 de judete ale tarii au de infruntat maxime de pana la 36 de grade.

Asadar, valul de caldura se extinde tot mai mult, la fel si disconfortul termic. In timp ce aradenii, satmarenii si bihorenii vor avea in orasele lor maxime de pana la 37 de grade, in Bucuresti si restul judetelor din regiunile s Crisana, Banat, Moldova, Muntenia, dar si din zona sudica a Olteniei, respectiv cea vestica a Transilvaniei, aflate, luni, sub COD GALBEN, vor constata ca, la amiaza, termomentrele vor ajunge sa indice 35-36 de grade, posibil chiar si 37 de grade, insa doar izolat, valori anuntate de catre specialistii de la Administartia Nationala de Meteorologie, pentru data de 10 august.

author avatar
Cristina Stefan
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger