AcasăOldCalarasi: Perchezitii intr-un dosar penal cu un prejudiciu de un milion de...

Calarasi: Perchezitii intr-un dosar penal cu un prejudiciu de un milion de lei

Politistii calaraseni fac, joi, o serie de perchezitii la sediul unei institutii din localitatea Lehliu, precum si la sediile unor firme si la locuintele unor persoane. Actiunea face parte dintr-un dosar penal in care se fac cercetari in cazul unor suspiciuni de abuz in serviciu si delapidare.

Este vorba despre sapte perchezitii – una la sediul unei institutii, trei la sediile unor societati comerciale si alte trei la domiciliile unor persoane fizice banuite de nerespectarea procedurilor de achizitie publica, mai exact de fapte de abuz in serviciu si delapidare, mentioneaza reprezentantii Inspectoratului de Politie Judeteana Calarasi intr-un comunicat.

Prejudiciul in acest caz s-ar ridica, spun oamenii legii, la circa un milion de lei. „In fapt, persoanele vizate sunt banuite ca, in perioada 2013 – 2014, ar fi atribuit contracte de achizitie publica fara respectarea prevederilor legale in domeniu”, precizeaza aceeasi sursa.

La verificarile ce fac parte dintr-un dosar penal aflat pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Lehliu Gara participa atat politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Calarasi, cat si luptatori ai Serviciului de Actiuni Speciale din acelasi judet.

Sursa foto: hunedoaralibera.ro

221 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger