AcasăOldBoris Nemtov, inmormantat la Moscova (VIDEO)

Boris Nemtov, inmormantat la Moscova (VIDEO)

Nemtov este condus, marti, pe ultimul sau drum de familie, cunoscuti, dar si de catre adeptii crezurilor sale politice. La aproape patru zile de la asasinarea sa, fostul vicepremier rus isi va gasi odihna vesnica intr-un cimitir din Moscova.

Rusii au tinut, in numar mare, sa ii aduca un ultim omagiu ui Nemtov si sa participe la funeraliile unuia dintre cei mai cunoscuti opozanti rusi, care a sfarsit dupa ce a fost impuscat vineri noaptea, in timp ce se afla pe un pod din apropiere de Kremlin.

[youtube]WWZZOI8eons[/youtube]

Boris Nemtov avea 55 de ani si era cunoscut drept unul dintre cei mai inversunati critici ai actualului presedinte rus, Vladimir Putin. Cine anume l-a impuscat nu se stie nici pana acum, si nici motivul care a stat la originea crimei, desi in acest sens a fost demarata o ancheta ale carei concluzii liderul de la Kremlin a anuntat ca le va urmari indeaproape. Insa masina din care s-a tras asupra politicianului a disparut fara urma si, odata cu ea, atat persoana care a tras, dar si arma folosita in atac.

Moartea lui Nemtov a starnit un val de reactii din partea comunitatii internationale. Mai mult, in urma cu doua zile, zeci de mii de oameni au iesit pe strazi, la Moscova, pentru a participa, avand pancarte cu diferite mesaje, dar si chipul lui Nemtov, la un mars organizat in memoria fostului vicepremier din timpul mandatului fostului presedinte rus, Boris Eltin.

[youtube]8YC1pbwFfno[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger