AcasăOldBiroul cancelarului german, inchis ca urmare a unei suspiciuni

Biroul cancelarului german, inchis ca urmare a unei suspiciuni

Merkel ii rusineaza pe directorii companiilor care au contracte cu rusii

Fortele de ordine germane au intrat in alerta, miercuri, odata ce la cabinetul cancelarului german, situat in Berlin, a ajuns, din cate se pare, un colet suspect.

UPDATE: Temerile in privinta coletului sosit pe adresa cabinetului cancelarului Merkel s-au dovedi a fi neintemeiate, pentru ca specialistii in astfel de situatii de risc nu au gasit nimic periculos sau nelalocul lui in privinta coletului care a pus pe jar politistii.

Nici pana la acest moment nu s-au oferit precizari oficiale cu privire la acest incident.

 

Respectivul pachet asupra caruia planeaza dubii, de vreme ce oamenii legii au decis sa inchida cabinetul Angelei Merkel si sa izoleze zona, pana la eliminarea oricarei suspiciuni privind un potential pericol, ar fi fost trimis prin posta, din cate anunta independent.co.uk.

Desi intr-o prima faza s-a vehiculat ca Merkel nu s-ar fi aflat in cladire la momentul declansarii alertei, conform Daily Mail, cancelarul german ar fi fost in incinta respectiva, in care s-a desfasurat o sedinta a Cabinetului in fruntea caruia se afla.

Momentan nu se cunosc detalii in privinta expeditorului, dar nici asupra naturii potentialei amenintari la capitolul securitate.  Ramane de vazut ce anume vor anunta specialistii, odata ce vor incheia verificarile in acest caz.

sursa foto: facebook/Angela Merkel

72 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger