AcasăOldBilantul tragediei din clubul Colectiv a crescut la 44 de morti

Bilantul tragediei din clubul Colectiv a crescut la 44 de morti

Ayberk Manci

Din pacate, familiile, apropiatii si cunoscutii persoanelor ranite in clubul de pe strada Tabacarilor 7 primesc si duminica vesti foarte triste din directia spitalelor in care se afla internate victime ale incendiului din Colectiv.

Dupa ce sambata s-a aflat ca noua victime ale dramei si-au gasit sfarsitul, in ciuda eforturilor medicilor de a-i mentine in viata, vestile rele despre aceasta nenorocire continua si in aceasta dimineata. Alti trei raniti au pierit, ceea ce face ca la acest moment numarul deceselor provocat de incendiul devastator din 30 octombrie sa junga la 44.

Doi tineri au murit la Floreasca, in timp ce o alta victima a incendiului din clubul bucurestean Colectiv si-a gasit sfarsitul, duminica dimineata, la Spitalul de Arsi din Capitala, la peste o saptamana de la incendiul care a devastat clubul aflat in sectorul 4 al Bucurestiului.

Alexandra Radulescu

– Alexandra Radulescu, in varsta de 26 de ani, era barmanita la clubul Colectiv. Ea a murit la Spitalul Floreasca.

 

– Dan Matei Alexandru avea tot 26 de ani. El a incetat din viata la Spitalul de Arsi

Dan Matei Alexandru

– Tot la Spitalul Floreasca a murit duminica si studenttul turc Ayberk Manci, 20 de ani, venit in Romania cu programul Erasmus.

Ayberk Manci

In tot acest timp, alte 102 persoane raman internate in spitalele din Capitala, medicii straduindu-se din rasputeri sa ii ajute sa isi revina. Din pacate, numarul celor aflati in stare grava si critica depaseste 40 de persoane.

foto: Facebook/ISU Bucuresti-Ilfov

author avatar
Cristina Stefan
493 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger