AcasăOldBihor: Trei suspecti, retinuti in cazul de evaziune fiscala cu un prejudiciu...

Bihor: Trei suspecti, retinuti in cazul de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 6 milioane de lei

La o zi dupa ce politistii bihoreni au facut nu mai putin de 13 perchezitii la domiciliile mai multor suspecti, precum si la sediile unor societati comerciale, intr-un caz in care au suspiciuni de frauda, trei persoane au fost retinute.

Cei trei bihoreni, cu varste cuprinse intre 39 si 51 de ani, au fost retinute, urmand sa fie prezentate judecatorilor cu porpunere de arestare preventiva.

In timpul perchezitiilor facute in municipiul Oradea, dar si in localitatile bihorene Haieu si Santandrei, oamenii legii au ridicat mai multe stampile ale unor societati comerciale din strainatate, precum si carduri bancare, dar si laptopuri si sisteme de calcul. Cercetarile in acest caz in care mai multe persoane sunt banuite de evaziune fiscala si obtinere de fonduri ilegale continua. „Persoanele in cauza sunt banuite ca ar fi inregistrat in contabilitate operatiuni fictive, iar facturile emise ar fi fost folosite de catre diversi beneficiari, in scopul obtinerii unor fonduri de finantare pentru diverse lucrari publice. Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 6.100.000 de lei si 600.000 de euro”, precizeaza reprezentantii IPJ Mehefdinti, intr-un comunicat.

Sursa foto: alba24.ro

170 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger