AcasăOldBica, despre Horodniceanu, posibilul sau succesor la sefia DIICOT: O propunere foarte...

Bica, despre Horodniceanu, posibilul sau succesor la sefia DIICOT: O propunere foarte buna!

Prezenta, luni, la Instanta Suprema, unde a avut loc un nou termen in dosarul in care a fost trimisa in judecata, in urma cu doar cateva saptamani, Alina Bica a ales sa nu raspunda intrebarilor jurnalistilor in privinta cauzei in care a ajuns in fata magistratilor.

A vorbit, in schimb, despre posibilul sau succesor in fruntea Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, Daniel Horodniceanu. In clipa in care a fost intrebata ce parere are despre faptul ca procurorul iesean a fost propus pentru a conduce DIICOT-ul, in conditiile in care institutia are, la acest moment, un sef interimar, Bica a acceptat sa dea o foaste scurta declaratie. „O propunere foarte buna”, a fost de parere Bica, adaugand despre actualul sef al DIICOT- Sucursala Tertitoriala Iasi ca este un „profesionist”.

S-a intamplat in ziua in care Daniel Horodniceanu, actualmente prpocuror sef al DIICOT-Iasi, si propus de catre ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, pentru a prelua sefia structurii centrale a DIICOT, a primit aviz favorabil din partea Consiliului Superior al Magistraturii. Hotararea CSM-ului este, insa, in acest caz doar una consultativa, ultimul cuvant in privinta numirii lui Horodniceanu la sefia DIICOT urmand sa il aiba presedintele.

author avatar
Cristina Stefan
407 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger