AcasăOldBica: Astept sa fiu auzita. Sper sa nu am soarta doamnei Rarinca....

Bica: Astept sa fiu auzita. Sper sa nu am soarta doamnei Rarinca. Este abominabil si tine de Burundi

Alina Bica isi doreste sa scape de controlul judiciar impus de instanta in cazul sau. Fosta sefa a DIICOT spune ca vrea sa munceasca, pentru a avea o sursa de venit. Dar si ca abia asteapta sa ajunga sa isi spuna punctul de vedere in fata magistratilor, in speranta ca nu va avea „soarta doamnei Rarinca”, femeia care, achitata definitiv de Curtea de Apel Bucuresti, in mai acest an, a aflat recent ca dosarul ei va fi rejudecat, odata ce aceeasi instanta a acceptat contestatia in anulare depusa de DNA.

Prezenta, joi dimineata, la Inalta Curte, unde s-a judecat solicitarea sa de eliminare a controlului judiciar, Bica a anuntat ce si-ar dori sa faca, in cazul in care scapa de aceasta masura. Fostul procuror-sef al DIICOT spune ca nu are in plan sa plece in vacanta, ci sa lucreze.”Nu stiu, o sa-mi deschid un cabinet de avocatura, Trebuie sa lucrez. In pofida a ceea ce s-a spus, nu am alte surse de venituri”, a explicat fosta sefa a DIICOT, mentionand ca de noua luni de zile nu are un venit stabil si ca trebuie sa lucreze undeva, pentru a avea un salariu. „Banuiesc ca nu pot sa stau pe banii parintilor, nu?”, s-a intrebat Bica.

Nu in ultimul rand, aceasta a tinut sa precizeze, in fata reporterilor, ca isi doreste sa ajunga vreodata in situatia in care se afla femeia acuzata ca ar fi santajat-o pe sefa Inaltei Curti, adaugand ca regreta ce i se intampla Marianei Rarinca. „Astept sa fiu auzita. Abia astept sa dau declaratii. (…) Si sunt sigura ca lucrurile vor sta altfel (…) Si mai sper sa nu am soarta (…) doamnei Rarinca. (…) Abominabil si tine de Burundi. Cred ca numai intr-o tara din lumea a treia se poate intampla asa ceva. Imi pare atat de rau de doamna aceea (de Rarinca – n.r.). N-o cunosc, am citit rechizitoriul, banuiesc ca am o opinie avizata. Imi pare atat de rau de doamna aceea, in fine”, a mai spus Bica.

209 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger