AcasăOldBecali, mesaj catre premierul Ponta: Fii barbat puternic, da Legea gratierii

Becali, mesaj catre premierul Ponta: Fii barbat puternic, da Legea gratierii

La scurt timp dupa ce a fost eliberat, pentru 24 de ore, din penitenciar, Becali a ajuns la un cimitir, pentru a se reculege la mormintele rudelor. Cu aceasta ocazie, vorbindu-le jurnalistilor, finantatorul stelist a tinut sa-i transmita primului-ministru un mesaj, solicitandu-i sa promulge Legea Gratierii.

„Poti sa te dai peste cap, Dumnezeu i-a dat un semnal (..) Ii spun asa, din Sf. Scriptura: impliniti dreptatea Domnului si toate celelalte se vor adauga voua. (…) Domnule prim-mininistru, eu stiu cum este in puscarie. Fii barbat puternic, da legea gratierii, ca se chinuie romanii. Mor parintii de dorul copiiilor, ocupa-te si de puscarii. Ia-l pe ministrul Justitiei la intebari si vezi ce se intampla”, a sustinut Becali.

Fostul europarlamentar a primit, luni, o permisie de 24 de ore. Odata ce acest interval expira, Gigi Becali se va intoarce la Penitenciarul Poarta Alba, unde isi ispaseste pedeapsa la inchisoare, dupa ce magistratii l-au condamnat la detentie atat in „Dosarul Transferurilor”, cat si in dosarul „Valiza”.

321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger