AcasăOldBasistul trupei care concerta in "Colectiv" in seara tragediei urmeza sa fie...

Basistul trupei care concerta in „Colectiv” in seara tragediei urmeza sa fie transferat, azi, in Franta

(sursa foto: Facebook/Goodbye to Gravity)

Rudele si prietenii isi pun toata speranta ca va fi bine. Alexandru Pascu este pregatit la aceasta ora, pe Aeroportul Baneasa, pentru a fi transferat, cu un avion al SMURD, catre un spital francez.

(sursa foto: Facebook/Goodbye to Gravity)

Pana in urma cu scurt timp, basistul trupei „Goodbye to Gravity” fusese internat la Spitalul Floreasca, spital la care a fost adus vineri seara tarziu, dupa dezastrul din clubul pe care formatia sa l-a ales pentru a-si lansa un album.

Insa, dupa ce au discutat cu specialistii francezi si avand acordul familiei, specialistii de la Urgenta au decis ca tanarul sa fie transferat in grija doctorilor dintr-o unitate medicala din Paris, aspect confirmat miercuri la pranz de catre medicul Oprita, care, insa, nu a confirmat numele pacientului care urmeaza sa ajunga in grija specialistilor francezi.

Conform specialistilor, tanarul in varsta de 34 de ani este in stare grava. Alexandru, basistul trupei care in seara in care clubul Colectiv a fost devastat de un incendiu, este fiul Anei Pascu, presedintele de onoare al Federatiei Romane de Scrima.

112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger