AcasăOldBasescu, la instanta pentru a studia un dosar

Basescu, la instanta pentru a studia un dosar

Fostul sef al statului a ajuns, vineri, la sediul Judecatoriei Sectorului 5 din Capitala.

Insa nu pentru a ajunge in fata magistratilor, ci, conform B 1 TV, pentru a studia continutul dosarului deschis ca urmare a unei declaratii pe care a facut-o in 2007, in privinta unei eventuale demisii „in cinci minute”. Fostul lider de la Cotroceni a parasit sediul instantei in jurul pranzului.

Este vorba despre o cauza aflata in atentia magistratilor Judecatoriei Sectorului 5, instanta la care a ajuns dosarul de la Instanta Suprema, dupa ce Parchetul General a cerut redeschiderea dosarului, si al carei viitor termen a fost stabilit pentru saptamana viitoare, respectiv pentur 26 noiembrie.

Va reamintim ca plangerea in cauza a fost depusa de un craiovean, care a adus in discutie o promisiune enuntata de catre fostul presedinte, in urma cu aproximativ opt ani, in privinta unei eventuale demisii in „cinci minute”, in cazul in care Legislativul avea sa voteze suspendarea sa. Cauza a fost inchisa, in perioada in care Traian Basescu a fost sef al statului, pentru faptul ca actualul lider al MP avea imunitate.

320 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger