AcasăOldBarbatul acuzat ca l-a impuscat mortal, la vanatoare, pe primarul din Olt,...

Barbatul acuzat ca l-a impuscat mortal, la vanatoare, pe primarul din Olt, sub control judiciar

La o zi de la producerea nefericitului caz, soldat cu moartea primarului comunei Tatulesti, din Olt, barbatul considerat a fi autorul incidentului a fost plasat de procurori sub control judiciar, vanatorul fiind cercetat pentru ucidere din culpa.

Masura se aplica pe o perioada de 60 de zile, din cate anunta olt-alert.ro, si a fost luata de catre procurorii din cadrul parchetului de pe langa Tribunalul Olt, ca urmare a decesului primarului Lucian Istrate, conducatorul urbei din Tatulesti. Barbatul in varsta de 48 de ani si-a gasit sfarsitul in prima parte a zilei trecute, in timpul unei vanatori – una autorizata- ce se desfasura pe un camp din localitatea pe care o pastorea, si la care participau mai multe persoane.

In conditii ce urmeaza sa fie lamurite de catre anchetatorii care se ocupa de caz, primarul Istrate a fost impuscat in zona toracelui. Rana produsa de glont a fost atat de grava, incat, pana sa ajunga medicii la el, barbatul a pierit.

Ar mai fi de mentionat faptul ca social-democratul Istrate era la al treilea mandat de edil in Tatulesti. Barbatul participa la respectiva vanatoare de iepuri ca gonaci, nefiind, din cate se pare, vanator cu patalama.

192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger