AcasăOldBarbati retinuti pentru santaj, dupa ce au fost prinsi in flagrant

Barbati retinuti pentru santaj, dupa ce au fost prinsi in flagrant

Doi barbati in varsta de 42 si, respectiv, 44 de ani au ajuns pe mana oamenilor legii mureseni, fiind retinuti pentru 24 de ore.

Suspectati de santaj si camatarie, cei doi risca sa fie arestati, in conditiile in care vor fi prezentati instantei, in cursul zilei de joi, cu astfel de o propunere de arestare preventiva.

Masura retinerii pentru un interval de 24 de ore a fost dispusa miercuri. Reprezentantii IPJ Mures precizeaza faptul ca oamenii legii i-ar fi suprins pe suspecti „in flagrant delict in timp ce ar fi luat cheile de contact si autoturismul unei persoane pe care anterior ar fi amenintat-o cu acte de violenta, pentru a recupera bani dati cu camata”.

Este vorba, mentioneaza sursa citata, intr-un comunicat, despre o suma de o mie de euro, pe care o persoana i-a imprumutat de la cei doi, la finele lunii octombrie. Conform oamenilor legii, pana la acest moment persoana respectiva ar fi restituit acestora peste 1400 de euro, insa i-ar fi anuntat ca nu mai are de gand sa mai plateasca sumele cerute de suspectii ajunsi in vizorul Politiei.

90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger