AcasăOldBarbat retinut in cazul furtului de la Policlinica Titan

Barbat retinut in cazul furtului de la Policlinica Titan

La aproape doua saptamani de la raportarea spargerii date in incinta unitatii medicale situate in sectorul 3 al Capitelei, politistii Capitalei au anuntat retinerea unui suspect in acest caz.

Este vorba despre un tanar care a fost retinut deunazi, tot miercuri fiind facute patru perchezitii domiciliare in dosarul deschis ca urmare a spargerii mai multor cabinete medicale din policlinica respectiva, in noaptea de 7/8 ianuarie, si a disparitiei mai multor laptopuri.

De alfel, din cate mentioneaza politistii Capitalei, joi, intr-un comunicat, doi barbati au intrat in vizorul politistilor in acest caz. Unul care ar fi vandut un laptop din randul celor care sustrase din policlinica, dar si un altul, un tanar de 27 de ani din Ilfov, in masina caruia ar fi fost gasite doua astfel de bunuri. Cel dintai a fost audiat, ulterior fiind identificat si celalalt suspect.

„In urma extinderii cercetarilor a fost identificat un alt barbat, in varsta de 27 de ani, din judetul Ilfov, conturandu-se ipoteza ca acesta este cel care a patruns in noaptea de 7/8 ianuarie a.c. in incinta policlinicii si ar fi sustras bunurile mentionate. (…) banuitul a fost reperat in trafic pe raza comunei Jilava, unde a fost blocat de echipaje ale Sectiei 13 Politie. In autoturismul barbatului au fost gasite doua dintre laptopurile reclamate ca sustrase. Acesta a fost condus la audieri si ulterior a recunoscut comiterea infractiunii, indicand si locul unde se afla celelalte bunuri sustrase”, precizeaza politistii Capitalei, care adauga ca faptele aflate in cercetare sunt cele de furt calificat si tainuire, doar unul dintre suspecti fiind retinut si urmand sa fie dus in fata instantei.

Mai trebuie precizat si faptul ca furtul a fost anuntat la numarul unic de urgenta pe 8 ianuarie, cazul fiind preluat de oamenii legii de la sectia 13. Cel care a sunat la politie a fost un reprezentant al firmei care asigura paza incintei. De altfel, nici paznicul care era in tura in noaptea in care s-a produs furtul nu scapa de cercetari, el fiind suspectat de neglijenta in serviciu.

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger