AcasăOldBarbat impuscat in fata unei sectii de politie din capitala franceza

Barbat impuscat in fata unei sectii de politie din capitala franceza

Un nou moment de spaima pentru locuitorii Parisului, la exact un an de la sangerosul atac atintit asupra redactiei „Charlie Hebdo”. Un individ despre care autoritatile franceze au anuntat ca ar fi avut asupra sa un cutit si ca ar fi incercat sa intre cu forta intr-o sectie de politie a fost impuscat de fortele de ordine.

Momentan nu sunt cunoscute exact motivele pentur care omul respectiv ar fi incercat sa patrunda in sediul politiei, insa ce se stie este faptul ca barbatul a murit, in urma incidentului, imagini de la fata locului, ajunse pe internet, surprinzand trupul sau fara viata intins pe trotuarul din fata institutiei.

Totul s-a intamplat in prima parte a zilei, in apropierea unei sectii de politie din Goutte-d’Or, o zona aflata in nordul capitalei, conform france24.com, nefiind exclusa varianta ca, pe langa cutitul pe care l-ar fi avut asupra sa, omul sa fi purtat si o centura cu explozibil. Drept urmare se ia in calcul inclusiv ipoteza ca acesta sa fi planuit un atac sangeros.

[youtube]kH2v-i-vYLc[/youtube]

Ca masura de precautie la adresa locuitorilor din zona, strada pe care este situata sectia de politie a fost evacuata. Mia mult, dupa incident, la fata locului ajungand zeci de politisti si anchetatori, care au inceput o ancheta menita sa lamureasca ce anume s-a intamplat.

[youtube]nSpeMhiEnGc[/youtube]

Incidentul incheiat tragic le-a readus si mai mult in atentie francezilor sunetul armelor si momentele traite in ziua de 7 ianuarie, in 2015, avand in vedere ca s-a produs chiar in ziua in care Franta marcheaza un an de la tragedia care a lovit redactia hebdomadarului de satira „Charlie Hebdo”, soldat cu moartea a 12 oameni.

[youtube]_sPKwFtgDBA[/youtube]

sursa foto: captura youtube/RT Ruptly

author avatar
Cristina Stefan
483 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger