AcasăOldBarbat de 63 de ani, retinut. Acuzat ca insela oamenii, pretinzand ca...

Barbat de 63 de ani, retinut. Acuzat ca insela oamenii, pretinzand ca le verifica apometrele!

Mare atentie pe cine lasati sa va intre in casa si mai ales pe cine platiti pentru diverse actiuni de verificare a instalatiilor din casa! Mai multi oameni au fost pagubiti, cu diverse sume de bani, de un barbat care pretindea ca le verifica apometrele!

In realitate, insa, barbatul nu avea nicio pregatire in acest sens, si niciun drept sa faca acest lucru! Ca urmare, a ajuns in atentia oamenilor legii.

Bacauanul in varsta de 63 de ani a fost prins, luni, de catre politistii locali si dusi la sediul Politiei Municipale. Barbatul este acuzat ca, in august si in decursul acestei luni, pretinzandu-se a fi reprezentant al unei companii de utilitati, s-ar fi prezentat la locuintele a cinci persoane din Buzau, de la care ar fi pretins si primit sume intre 51 si 141 de lei, sub pretextul verificarii apometrelor, se arata intr-un comunicat al IPJ Bacau. Odata ce ar fi primit sumele respective, barbatul ar fi emis chitante, in fals, pe care le-ar fi dat persoanelor in casele carora intra. „Politistii au gasit asupra barbatului un chitantier continand acelasi tip de inscrisuri, precum si o legitimatie pe care ar fi folosit-o in momentul in care s-ar fi prezentat la locuintele persoanelor inselate”, precizeaza aceeasi sursa.

Ca urmare a faptelor constatate, bacauanul este urmarit penal, fiind acuzat de inselaciune si fals privind identitatea. Barbatul a fost retinut de politisti, cercetarile in acest caz fiind in plina desfasurare.

Sursa foto: gorjexclusiv.ro

90 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger