AcasăOldBarack Obama, despre CARNAGIUL care a avut loc la Boston! (VIDEO)

Barack Obama, despre CARNAGIUL care a avut loc la Boston! (VIDEO)

Dupa tragedia din Boston, presedintele SUA le-a vorbit americanilor despre exploziile care au creat panica in toata capitala, dar a evitat sa foloseasca cuvinte precum atentat, desi FBI a catalogat evenimentele drept acte teroriste.

Barack Obama a dat asigurati ca vinovatii vor fi prinsi si vor plati pentru atentatul care a bagat in sperieti mii de oameni. Chiar daca pana in acest moment, nu se stie cine a planuit exploziile, cat de curand responsabilii vor fi adusi in fata autoritatilor.

„Intreaga natiune se roaga pentru Boston. Oficialii federali au mobilizat toate resursele pentru a ajuta acest oras. Am anuntat liderii ambelor partide despre cele intamplate, pentru ca in zile ca aceasta nu mai exista politica. Politia, pompierii, echipajele de prim ajutor si Garda Nationala au reactionat eroic si salutam actiunile tuturor celor care au reactionat atat de repede si profesionist la aceasta tragedie”, a spus Obama, intr-un discurs pe care l-a sustinut la Casa Alba.

Va reamintim ca evenimentul a avut loc la maratonul din Boston, chiar in apropierea liniei de final, in jurul orei 14.00 (ora locala). Bilantul tragediei este de trei personae decedate si psete 140 de persone ranite.

[youtube]qBC5ezy7uX8[/youtube]

author avatar
Anca Murgoci
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger