AcasăOldBaietel dat disparut! Copilul a plecat din curtea unei gradinite din Bucuresti

Baietel dat disparut! Copilul a plecat din curtea unei gradinite din Bucuresti

Momente grele pentru parintii unui copil in varsta de doar sapte ani. Baiatul a plecat, miercuri, din curtea unei gradinite din sectorul 6 al Capitalei, si pana la aceasta ora nu s-a intors, nimeni nemaistiind nimic despre el.

Odata anuntati despre disparitia lui Matei, politistii Capitalei au plecat in cautarea lui. Oamenii legii cer, insa, si sprijinul populatiei, in asa fel incat copilul sa fie gasit cat mai repede.Baiatul se numeste Matei Gaidargi, are 7 ani si 1. 10 inaltime, 28 de kilograme, ochi caprui, ten deschis si par saten, tuns curt.

E important de stiu si faptul ca, potrivit comunicatului Politiei Capitalei, la momentul disparitiei, copilul purta un trening negru cu doua dungi albe pe maneci si pantaloni si un tricou rosu. De asemenea, baiatul are incaltari sport, bleumarin, cu dungi negre.

Cei care l-au vazut pe Matei sau pot oferii informatii cu privire la copilul disparut sunt rugati sa sune la politie, fie apeland numarul unic de urgenta, 112, fie numarul unic european pentru sesizarea cazurilor de disparitii de copii – 116000.

Sursa foto: maramedia.ro

188 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger