AcasăOldAvocatul lui Oprescu: Trece printr-o perioada dificila. Nu este un om invins

Avocatul lui Oprescu: Trece printr-o perioada dificila. Nu este un om invins

Unul dintre aparatorii actualului primar al Capitalei, aflat, ca urmare a deciziei Tribunalului Bucuresti, luata in noaptea de duminica spre luni, in arest preventiv pentru o perioada de 30 de zile, a ajuns, luni dupa-amiaza, la Arestul Politiei Capitalei, pentru a sta de vorba cu Sorin Oprescu.

Cu doar cateva minute inainte de ora 17, inainte de a intra sa il vada pe Oprescu, Alexandru Chiciu, unul dintre avocatii primarului Capitalei, a admis ca Sorin Oprescu trece printr-o perioada dificila. „Este o persoana care a facut foarte multe pentru Bucuresti. (…) Sa nu uitam ca este o persoana cu foarte multa credibilitate, este un om care a facut foarte multe pentru oras”, a tinut sa sublinieze Chiciu.

Mai mult, avocatul lui Oprescu s-a declarat convins ca primarul va reusi sa depaseasca acest moment deloc usor pe care il strabate. „Trebuie sa se adune, sa ne adunam cu totii si sa ne luptam (…) nu este un om invins, trece printr-o perioada dificila (…) este un om echilibrat (…) cred ca Sorin Oprescu nu a terminat de spus ultimul cuvant”, a adaugat aparatorul legal al edilului Bucurestilor, punctand ca echipa de avocati incearca sa demonteze acuzatiile procurorilor.  „Ne intereseaza sa demonstram netemeinicia acuzatiilor”, a explicat Chiciu.

Va reamintim ca Oprescu a fost retinut pentru 24 de ore, in noaptea de sambata spre duminica, fiind acuzat de luare de mita, iar 24 de ore mai tarziu a fost arestat preventiv, dupa ce magistratii Tribunalului Bucuresti (TB) au acceptat propunerea procurorilor anticruptie privind arestarea preventiva a politicianului in varsta de 63 de ani, aflat in fruntea Primariei Capitalei din vara anului 2008. Decizia TB va fi contestata, insa, de catre avocatii edilului.

sursa foot: juri.ro

author avatar
Cristina Stefan
239 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger