AcasăOldAvocat: E posibil ca Oprescu sa fie internat din nou

Avocat: E posibil ca Oprescu sa fie internat din nou

Unul dintre aparatorii legali ai edilului Capitalei -in prezent suspendat din functie- nu exclude varianta ca Sorin Oprescu sa ajunga sa fie din nou internat intr-o unitate medicala, posibil la un alt spital decat Universitar.

Ipoteza avansata de catre avocatul Mocanu – prezent la Tribunalul Bucuresti in ziua in care magistratii acestei instante vor decide daca accepta sau nu prelungirea deciziei de arestare preventiva a politicianului in varsta de 64 de ani, in conditiile in care mandatul pus in executare in prezent expira lunea viitoare – vine, practic, la doar o zi dupa ce clientul sau a parasit Spitalul Universitar. „Este posibil sa fie din nou internat (…) si la alt spital, in functie de ce decid medicii. (…) Eu – din ce am inteles de la domnia sa – au fost descoperite aceste afectiuni in forma agravata si plus alte afectiuni pe care nu le pot face publice”, a precizat aparatorul legal al edilului suspendat al Bucuresitlor.

De altfel, Sorin Oprescu a fost prezent in cursul acestei zile, la instanta, in conditiile in care abia iesise din spital marti dupa-amiaza.

Flancat de oamenii legii si cu mainile incatusate, Oprescu a parasit Spitalul Universitar la patru zile dupa ce fusese adus, cu o duba a Politiei, la aceasta unitate medicala, direct din Arestul Central al Politiei Capitalei. In tot acest rastimp, specialistii din spitalul in fruntea caruia medicul chirurg Oprescu a fost – ani buni, inainte de a candida la prima functie in Primaria Capitalei – l-au suspus pe politician unor teste specializate, printre ele si unei coronografii, avand in vedere ca au existat suspiciuni ca primarul ar putea avea probleme la inima. Din cate se pare, in urma acestor investigatii, specialistii ar fi exclus varianta necesitatii unei interventii chirurgicale in cazul lui Sorin Oprescu.

author avatar
Cristina Stefan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger