AcasăOldAvionul prabusit in Ucraina: Cutiile negre au ajuns la anchetatorii olandezi. Vor...

Avionul prabusit in Ucraina: Cutiile negre au ajuns la anchetatorii olandezi. Vor fi analizate de experti din mai multe tari

La o zi dupa ce s-a aflat ca aceste cutii negre ale avionului Malaysia Airlines au fost predate de catre separatisti expertilor malaezieni, oficialii olandezi au anuntat ca au intrat in posesia obiectelor considerate esentiale in ancheta.

In speranta ca vor afla date importante despre ceea ce s-a intamplat cu zborul MH 17, cutiile negre care contin datele avionului Boeing 777, care s-a prabusit joia trecuta in apropiere de Donetk, vor fi analizate de specialisti.

Cutiile negre au fost predate specialistilor olandezi, urmand ca, in cel mai scurt timp, sa ajunga in Marea Britanie, la Farnborough.

[youtube]l2uqlVHQNKE[/youtube]

Datele stocate de cele doua aparate vor fi descarcate si analizate de o echipa de specialisti formata atat din olandezi si britanici, cat si de experti din alte tari, potrivit presstv.ir. Avionul de linie Boeing 777, care plecase, joi, de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, dar al carui parcurs s-a incheiat brusc in estul Ucrainei, unde s-a prabusit, avea la bord 289 de pasageri si membri ai echipajului. Toti acestia au pierit dupa ce aeronava s-a izbit de sol, doborata de o racheta.

Sursa foto: captura youtube

author avatar
Cristina Stefan
172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger