AcasăOldAudierile continua in ancheta DIICOT. Un alt fost membru al Comitetului Executiv...

Audierile continua in ancheta DIICOT. Un alt fost membru al Comitetului Executiv al FRF a discutat cu procurorii

Inca de dimineata, un alt fost membru al Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal (FRF) a venit pentru a discuta cu procurorii Antimafia, in ancheta demarata ca urmare a existentei unor suspiciuni in privinta unor nereguli legate de construirea unei baze sportive, cu fonduri de la FIFA.

Este vorba despre Stefan Stana, fost reprezentant al cluburilor din Liga a II-a in cadrul Comitetului amintit. Acesta a plecat deja de la audieri, cu aproximativ un sfert de ora inaintea orei 10, dupa ce a discutat cateva zeci de minute cu procurorii. „Noi am fost informati ca se va face aceasta constructie, din bani veniti de la FIFA si atata tot. (…) Au fost comisii care s-au ocupat de aceste probleme si dumnealor stiu mai bine”, a precizat Stana, la iesirea de la DIICOT.

Si zilele trecute au fost audieri in acest caz. Pe langa Patritiu Abrudan si Iuliu Muresean, la audieri s-a prezentat si Dumitru Dragomir, fostul sef al Ligii Profesioniste de Fotbal discutand, in calitate de martor, cu procurorii. De altfel, toti cei trei au fost audiati in calitate de martori.

sursa foto: b1.ro

65 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger