AcasăOldAudieri la Politia Capitalei, in cazul mortii fotbalistului de la Dinamo

Audieri la Politia Capitalei, in cazul mortii fotbalistului de la Dinamo

Mai multe anchete se desfasoara, in paralel, in cazul decesului fotbalistului dinamovist. Dupa ce deunazi s-a aflat ca au fost facute primele verificari atat la sediul serviciului privat de ambulanta, de unde au fost ridicate o serie de inscrisuri, cat si la sediul clubului din Stefan cel Mare, la care era legitimat tanarul camerunez care a murit dupa ce s-a prabusit pe gazon, la meciul cu Viitorul, in prima parte a zilei de duminica au avut loc audieri la sediul Politiei Capitalei.

Astfel, conform B 1 TV, in fata politistilor sunt asteptati sa ajunga pentru a oferi detalii despre tragedia de vineri seara atat reprezentanti ai ambulantei private – respectiv medicul si soferul autospecialei intrate pe teren, pentru a-l prelua pe Ekeng, dupa ce sportivul a cazut ca secerat pe gazon, cat si medicul echipei alb-rosii, Liviu Baltineanu.

Deunazi, din directorul serviciului privat de ambulanta au venit o serie de precizari in privinta masinii de salvare care a intervenit la caz. Aceasta ar fi fost dotata „conform standardelor, cu absolut ceea ce era necesar”, dupa cum a precizat directorul Puls, care a adaugat ca la stadion au fost 3 ambulante, inclusiv una „destinata publicului”.

Totodata, cazul tragic al mortii lui Ekeng este anchetat si de Ministerul Sanatatii, care a sesizat Colegiul Medicilor, dar si de catre specialistii Departamentului pentru Situatii de Urgenta, precum si de procurori, dar chiar si la nivelul Federatiei Romane de Fotbal. Ramane de vazut ce anume vor stabili factorii de decizie. E important de mentionat faptul ca sunt asteptate si rezultatele necropsiei, aceasta procedura urmand sa se desfasoare in cursul zilei de luni.

In tot acest timp, stadionul din Stefan cel Mare a devenit un adevarat loc de pelerinaj, atat sportivi, cat si suprteri, dar si oameni simpli, impresionati de sfarsitul dramatic al camerunezului Patrick Ekeng venind pe gazon sa aprinda o lumanare si sa aduca o floare in memoria jucatorului cu numarul 14 din echipa Dinamo.

author avatar
Cristina Stefan
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger