AcasăOldAu incercat sa fuga de politie, sa scape de un control in...

Au incercat sa fuga de politie, sa scape de un control in trafic. Ce aveau in masina, de au ajuns sa fie retinuti!

Ceea ce parea a fi un control de rutina, in trafic, s-a dovedit a fi cu mult mai mult decat atat. De acest lucru s-au convins politistii din Suceava, care au incercat sa opreasca o masina in care se aflau doi tineri de nici 30 de ani.

Autovehiculul respectiv a fost oprit pe DN 17, la Pojorata, cu putine minute inainte de ora 1, in noaptea de duminica spre luni, din cate anunta reprezentantii IPJ Suceava. Insa trebuie mentionat ca politistilor nu le-a fost deloc usor sa il convinga pe sofer sa traga pe dreapta, cum orice conducator auto trebuie sa faca, odata ce oamenii legii solicita o astfel de masura. „Intrucat conducatorul auto a refuzat sa opreasca, s-a procedat la urmarirea acestuia, iar dupa aproximativ 1,5 km., politistii au reusit sa imobilizeze vehiculul in cauza”, mentioaeaza oamenii legii.

Cand au facut primele verificari, politistii au si inteles de ce nu ar fi vrut cei doi barbati, in varsta de 21 si, respectiv, 29 de ani, ambii domiciliind intr-o comuna suceveana, ca oamenii legii sa le opreasca masina.

In interior au fost gasite mai multe cutii cu tigari, pentru care soferul si pasagerul din autoturismul supus controlului nu aveau acte. In total, 12.800 de pachete de tigarete de contrabanda, a caror valoare a fost estimata la peste 140.000 de lei.

Pe langa faptul ca au ramas fara tigari, dar si fara masina, tinerii au ramas si fara liberbate. Din comunicatul respectiv reiese si faptul ca suspectii au fost retinuti pentru 24 de ore, pentru contrabanda, urmand sa fie dusi in fata instantei, cu propunere de arestare preventiva.

foto: Politia Romana

author avatar
Cristina Stefan
432 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger