AcasăOldAu fost gasite ramasite ale avionului egiptean disparut

Au fost gasite ramasite ale avionului egiptean disparut

Informatii de ultima ora indica faptul ca bucati din aparatul de zbor disparut, deunazi, de pe radare, la scurta vreme de cand patrunsese in spatiul aerian egiptean, au fost identificate, in zona Alexandriei. Nu insa si cutia neagra, pe care membrii echipelor de cautare spera sa o gaseasca.

Datele vin chiar din directia Egypt Air, compania careia ii apartinea aeronava Airbus A320 care plecase din capitala Frantei cu 56 de pasageri si 10 membri ai echipajului, urmand sa ajunga in principalul oras din Egipt. Doar ca la un moment dat, din motive neclare inca, aparatul de zbor a iesit de pe radar, ipotezele indicand faptul ca s-ar fi prabusit in Marea Mediterana, operatiunile de cautare a epavei fiind in plina desfasurare.

Iar din cate se mentioneaza pe pagina oficiala a companiei, de pe o retea de socializare, in aceasta dimineata au fost gasite bucati din epava zborului 804 la circa 295 de kilometri de Alexandria, oras de coasta. ramasitele aeronavei au fost identificate, din cate mentioneaza sursa citata, de reprezentanti ai armatei egiptene. Pentru moment nu se stie, insa, nimic despre cutia neagra a avionului, pe care ar trebuit sa fie stocate date esentiale pentru anchetatorii care au misiunea de a lamuri ce anume s-a intamplat cu avionul egiptean.

Va precizam si faptul ca informatii cu privire la o eventuala identificare a ceea ce ar fi fost primele ramasite ale aparatului de zbor care plecase miercuri noapte din Paris spre Cairo aparusera si seara trecuta tarziu, insa nu si-au gasit conformare din directia reprezentantilor operatorului egiptean de zbor.

sursa foto: Facebook/Egypt Air

author avatar
Cristina Stefan
196 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger