AcasăOldAtacurile care au indoliat Franta: 23 de retineri si peste 100 de...

Atacurile care au indoliat Franta: 23 de retineri si peste 100 de arestari la domiciliu/ Continua operatiunile de cautare a suspectilor

La trei zile de la masacrul care a ingrozit inima Frantei si a sadit spaima in intreaga Europa, dar nu numai, anchetatorii continua eforturile de a da de urma tuturor persoanelor pe care le banuiesc de implicare in atacurile in serie produse, vineri seara, la Paris.


Potrivit celor mai recente date facute publice, luni, de catre ministrul francez de Interne, pana la acest moment, ca urmare a atacurilor sangeroase din 13 noiembrie, au avut loc mai multe raiduri ale politiei. Nu mai putin de 104 persoane au fost plasate in regim de arest la domiciliu, in ultimele 24 de ore, iar alte 23 de persoane au ajuns pe mana politiei, fiind retinute in urma unor actiuni ale oamenilor legii, a anuntat oficialul guvernamental, citat de media locala.

Intre timp, conform France 24, un alt suspect, un cetatean belgian, respectiv un tanar in varsta de 27 de ani provenind dintr-o suburbie a Bruxelles-ului, despre care se crede ca ar fi unul dintre principalii artizani ai masacrului de vineri seara, este cautat de politie. Suspectul s-ar afla la acest moment in Siria, din care anunta presa franceza. Un alt tanar de origine belgiana – un barbat in varsta de doar 26 de ani- are politia pe urmele sale, de cand a devenit suspect in acest caz, oamenii legii banuindu-l si pe el de legaturi cu atacurile revendicate de gruparea Stat Islamic.

Actiunile sangeroase produse in seara zilei de vineri, 13 noiembrie, in mai multe puncte ale capitalei franceze s-au soldat cu 129 de decese si peste 350 de raniti.

100 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger