AcasăOldAtac socant: noua oameni, ucisi intr-o biserica. Autorul masacrului e inca liber!

Atac socant: noua oameni, ucisi intr-o biserica. Autorul masacrului e inca liber!

O comunitate intreaga e in stare de soc, dupa ce s-a aflat, intr-o prima faza, despre sangerosul atac produs asupra unei biserici, dar si cand au aflat, ulterior, ca barbatul considerat a fi vinovat de comiterea masacrului soldat cu noua morti nu a fost prins nici pana la aceasta ora!

In ciuda faptului ca politistii au un suspect, si au fost date publicitatii imagini cu chipul unui tanar de circa 20 de ani, considerat a fi principalul suspect in acest sangeros atac armat, in speranta ca eventualii martori l-ar putea identifica, oamenii legii nu au dat de urma individului, pana la acest moment.

Alarma a fost data seara trecuta, in jurul orei locale 21, cand oamenii legii, dar si paramedicii din Charleston, Carolina de Sud, au fost solicitati sa intervina de urgenta in apropierea cladirii unei biserici metodiste afroamericane, in interiorul careia se aflau mai multe persoane (numarul exact al acestora nu a fost anuntat exact de catre autoritatile locale- n.r), lacas care a cazut prada furiei unui individ necunoscut, care a si dat bir cu fugitii, dupa ce a semanat groaza in cale.

Conform presei de peste Ocean, nu mai putin de noua omeni- sase femei si trei barbati- au pierit secerati de gloantele trase din arma suspectului, iar alte cateva persoane au fost ranite.  Victimele au fost preluate de catre specialistii de la Ambulanta, si duse la spital. In tot acest timp, reprezentantii legii au incercat sa dea de urma atacatorului, insa fara succes.

[youtube]H3n8LfajRuk[/youtube]

[youtube]BNXHMNhQYCY[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
190 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger