AcasăOldAtac intr-un liceu american: 20 de elevi au fost raniti! (VIDEO)

Atac intr-un liceu american: 20 de elevi au fost raniti! (VIDEO)

Groaza intr-o unitate scolara din orasul american Pittsburgh. Un individ inarmat cu un cutit a injunghiat mai multi elevi. Patru dintre ei au fost dusi de urgenta la spital, cu un elicopter.

Nu mai putin de 20 de liceeni au cazut prada furiei cutitarului. Deocamdata nu se cunosc foarte multe detalii cu privire la starea ranitilor. Incidentul sangeros a avut loc miercuri dimineata la Liceul Franklin Regional Senior, din Pittsburgh, statul Pennsylvania. Din imaginile suprinse de televiziunile locale, se vede cum mai multe persoane sunt scoase pe targa din cladirea liceului.

[youtube]k3fycIQlTYE[/youtube]

In fata unitarii scolare au ajuns intr-un suflet parintii copiilor aflati la momentul atacului in salile de clasa. Cu totii au sperat ca ai lor copii sa nu fie printre raniti. La scurt timp dupa ce a fost data alarma, unitatea scolara a fost evacuata si inchisa. In zona au ajuns mai multe echipaje de politie.

[youtube]OFcCI_apzdg[/youtube]

Pana la acest moment nu se cunosc motivele care l-au facut pe individ sa comita acest gest deosebit de violent. Conform CNN, oamenii legii au deja un suspect in acest caz, pe care l-au dus la audieri, in incercarea de a afla cauzele producerii atacului.

Sursa foto: ebihoreanul.ro

129 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger